TRANSZFERÁR KLUB – Altamix

Transzferár Klub, az Altamix Kft. szervezésében.

A Transzferár Klub résztvevői a transzferárazás nemzetközi szabályozásának változásairól hallhatnak beszélgetéssel összekötött előadásokat.

Előadó: Dr. Varga Miklós floridai közjegyző a
Vállalkozás itthon és külhonban, avagy a kapcsolt vállalkozás buktatói – című témában fog előadást tartani.

Lipták Virág, NGM  Jövedelemadók és Járulékok Főosztály kiemelt adóügyi  szakreferense
Gondolatok a csoportos adózás tervezetéről transzferár kapcsán- témában tart előadást.

Rengeteg izgalmas kérdésre keressük a válaszokat:

  • Milyen kockázatokkal lehet számolni az amerikai piacra lépésnél, a külföldi cégalapításnál
  • A jogszabálytervezet kiket kíván kivenni a transzferár nyilvántartási kötelezettség alól?
  • Önkormányzatok, magyar cégcsoportok bátran élhetnek a jövedelem, a vagyonelemek átcsoportosításával nyereséges, veszteséges cégeik között?

Kérdéseiteket tegyétek fel még a találkozó előtt előadóinknak e-mailben, hogy a legkényesebb kérdések se maradjanak homályban. A jogszabály még csak tervezet, vitára bocsájtva. Mondjuk el véleményünket, az NgM képviselőjének, hogy képviselhesse véleményeteket!

 

Tartson velünk és tudja meg, milyen változások várhatóak a világban, hazánkban.

Az Altamix Consulting Kft. Transzferár Klub zártkörű rendezvényén való részvételi szándékát kérjük jelezze a lenti jelentkezési lapon vagy az altamix@altamix.hu email címen.

(Fontos: A részvétel korlátozott létszámú, jelentkezéseket visszaigazolási sorrendben tudjuk elfogadni. Amennyiben a betelt létszám miatt lemaradnál, örömmel látunk a következő alkalommal megtartandó klub délutánunkon.)

6 + 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/altami03/www.transzferaudit.hu/wp-includes/functions.php on line 4759

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/altami03/www.transzferaudit.hu/wp-content/plugins/complianz-gdpr/class-cookie-blocker.php on line 90