Transzferárról könnyedén könyvbemutató az Alexandra Pódiumon

Szerző: | jún 5, 2018 | Transzferár nyilvántartás | 0 hozzászólás

Napjainkban nagy az összefogás nemzetközi szinten az adó elkerülés megakadályozására, amely minden határon átnyúló tevékenységet folytató cégcsoportot érint. A hazai szabályozás emiatt alapjában megváltozik, több új jogszabály lépett érvénybe 2017-ben.

A transzferárazás  megfelelő alkalmazása piaci előnyként tudja segíteni a cégcsoportok sikeres vállalkozását. Könyvemmel a cégek vezetőinek szeretnék tájékoztatást adni könnyedén, érthetően, hogy a transzferárazás előnyeire tudjanak fókuszálni. (Berényi Mariann)

Transzferárról könnyedén könyvbemutató

Az Alexandra Pódiumon kerül sor Berényi Mariann új könyvének, a Transzferárról könnyedén című könyvnek a bemutatójára. A transzferárazás egyre fontosabb és összetettebb kérdéskörré vált az utóbbi években. A Transzferárról könnyedén című könyv célja, hogy alapvető ismereteket adjon elsősorban cégvezetőknek, cégtulajdonosoknak. A könyv hiánypótló, hiszen ilyen kiadvány magyar nyelven eddig nem volt elérhető!

Helyszín: Alexandra Könyvesbolt

Cím:  1055 Budapest, Nyugati tér 7. Pódium rész (legfelső szint)

Időpont: 2017. 11.07. 14.00-16.00

Program:

Beszélgetés Berényi Mariannal és kollégáival a könyv születéséről

Berényi Mariann előadása a könyv lényeges összefüggéseiről

Kötetlen beszélgetés  és dedikálás

Parkolni az utcán, fizető övezetben lehet. Tömegközlekedést javasolunk, az M3 és a 4-es, 6-os villamos Nyugati Pályaudvar megállójánál található az Alexandra Pódium.

Várjuk szeretettel!

Transzferárról könnyedén könyvrendelés

Rendelje meg most, akár házhozszállítással a Transzferárról könnyedén című könyvet!